Toiletten

Toilet renovatie

Nieuw toilet? Blankenstijn Badkamers renoveert het complete toilet. Ook het kleinste kamertje in huis moet een prettige ruimte zijn. Wij bieden de mogelijkheid tot diverse vormen van het toilet, zoals een volledig ingebouwd vrijhangend toilet of een urinoir. Uw nieuwe wc wordt op deskundige wijze geïnstalleerd waarbij zowel het toilet als de installatie een lange levensduur kent. U kunt ook bij ons terecht voor het verhelpen van lekkages of reparaties.

Toilet renovatie - Blankenstijn Badkamers Dordrecht

Nieuw toilet: zo gaan wij te werk

Wanneer u interesse hebt in de wc verbouwen neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij werken altijd in samenspraak met u als klant. Na het aanvragen van de offerte komen we bij u langs voor een opname en het bespreken van de offerte. Keurt u deze goed? Dan ontvangt u de definitieve offerte per mail en gaan wij aan de slag met het ontwerpen en installeren van uw nieuwe toilet. De sanitair installateurs van Blankenstijn Badkamers verzorgt uw toilet renovatie van A tot Z. Voor een nieuw toilet inclusief montage bent u bij ons aan het juiste adres.

Mijn rommelzolder is door Blankenstijn Badkamers omgetoverd in een prachtige ruimte.
Die bestaat nu uit een ruime douchecel, daarbij een toilet en vloerverwarming; verder schuifdeuren om erachter toch nog het een en ander aan spullen op te kunnen bergen. Tijdens het werk bleek hij zo flexibel dat er ook nog een Velux-raam in het dak kon worden aangebracht. Dat maakte de ruimte áf."
Mevrouw Valk
DECEMBER 2020
Wij zijn zeer tevreden met onze badkamer!
Onze kleine badkamer is prachtig geworden. Behalve deskundig en zeer nauwgezet is Wilfred ook in de omgang een prettige man.
Dhr & mevr Nagtegaal
JANUARI 2021

Complete toilet renovatie

Het toilet verbouwen is een flinke klus, waar waarschijnlijk meer bij komt kijken dan u in eerste instantie verwacht. Onze professionele installateurs zorgen ervoor dat het toilet verbouwen deskundig en snel gebeurt. Voordat we het bestaande toilet slopen dekken we de vloer netjes af. Ook worden de muren netjes gestuct en krijgt het toilet over het algemeen een nieuw plafond voordat we het nieuwe inbouw toilet plaatsen. Het toilet wordt netjes afgewerkt met tegel- en voegwerk en strakke kitranden. U schakelt Blankenstijn Badkamers in voor het installeren van al het sanitair. Naast toilet laten vervangen kunnen onze vakmensen ook uw badkamer verbouwen.

Vanwege onze persoonlijke werkwijze weet u altijd waar u aan toe bent. Wij werken namelijk in nauwe samenspraak met onze klanten. Zo weet u zeker dat uw nieuwe toilet er precies zo uit komt te zien als u voor ogen hebt. Ook doen wij de oplevering met u, zodat we direct desgewenst wat uitleg kunnen geven.

Toilet renovatie

Waarom Blankenstijn Badkamers?

badkuip

Meer dan 20 jaar ervaring

witte-badkamer

Van ontwerp tot realisatie

wastafel badkamer

Uw nieuwe toilet volledig ontzorgd

Kom in contact met Blankenstijn Badkamers voor de renovatie van uw toilet

Uw toilet laten renoveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op dit moment kunnen wij vanwege de drukte geen offerte aanvragen in behandeling nemen via onze website.

Dit kan alleen telefonisch (06-21986423)
en nemen wij alleen aanvragen voor volledige badkamers in behandeling
Helaas doen wij dit moment geen onderhoud of renovatie

Hopend op uw begrip in deze.