Badkamers

Badkamer renovatie

Is uw badkamer verouderd en droomt u over een nieuwe badkamer met een strakke inloopdouche of een luxe ligbad? Laat uw dromen realiseren door Blankenstijn badkamers. Wij helpen u van begin tot eind met de complete renovatie van uw badkamer. Badkamer renovatie start met een ontwerp. Vervolgens begint de bouw en installeren wij al het sanitair vakkundig, zodat u jarenlang kunt genieten van de nieuwe badkamer.

badkamer inspiratie1

Nieuwe badkamer: zo gaan wij te werk

Wanneer u interesse heeft in een nieuwe badkamer neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Vervolgens komen wij bij u langs voor een opname en het bespreken van de offerte. Na de bespreking en goedkeuring ontvangt u de offerte op de mail en gaan wij van start met het ontwerp van de badkamer. Dit gebeurt altijd in samenspraak met u.

Mijn rommelzolder is door Blankenstijn Badkamers omgetoverd in een prachtige ruimte.
Die bestaat nu uit een ruime douchecel, daarbij een toilet en vloerverwarming; verder schuifdeuren om erachter toch nog het een en ander aan spullen op te kunnen bergen. Tijdens het werk bleek hij zo flexibel dat er ook nog een Velux-raam in het dak kon worden aangebracht. Dat maakte de ruimte áf."
Mevrouw Valk
DECEMBER 2020

Badkamer laten renoveren

badkamer inspiratie1

Badkamer ontwerp door Blankenstijn Badkamers

Voordat wij aan de slag gaan zorgen wij aan de hand van uw wensen voor een goed badkamer ontwerp. Het tekenen van de badkamer is de eerste stap, waarbij u kunt zien hoe het idee dat u in uw hoofd heeft tot leven komt. Wij optimaliseren de beschikbare ruimte optimaal, waardoor er misschien wel meer mogelijk is dan u van tevoren verwacht.

Waarom Blankenstijn Badkamers?

Meer dan 20 jaar ervaring

Van ontwerp tot realisatie

Uw renovatie volledig ontzorgd

Badkamer verbouwen: wij ontzorgen u van A tot Z

Er komt nogal wat kijken bij het badkamer verbouwen. Gelukkig helpt Blankenstijn Badkamers u op ieder vlak. Uw badkamer renovatie pakken wij compleet aan. Daarnaast is onze sanitair specialist op de hoogte van alle regels en wetgeving en helpt hij bij een praktische inrichting van de badkamer. Zo leveren en installeren wij al het sanitair en de tegels. Het is ook mogelijk om vooraf een 3D ontwerp te laten maken in de showroom bij onze leverancier zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. We dekken de vloer en trap netjes af voordat we de bestaande badkamer slopen. De leiding en afvoer veranderen we zo dat deze aansluit bij de nieuwe indeling van jouw badkamer.

Vervolgens worden de muren gestuct en zorgen we voor een strak nieuw plafond. Dan is het tijd voor tegelen en voegen, kitten en het installeren van al het sanitair. Dit gebeurt op deskundige wijze zodat u nog jarenlang plezier heeft van de nieuwe badkamer. U bent altijd aanwezig bij de oplevering, zodat we kunnen toelichten welke werkzaamheden allemaal hebben plaatsgevonden en wij u eventueel nog wat uitleg kunnen geven.

badkamer inspiratie

Kom in contact met Blankenstijn Badkamers voor de renovatie van uw badkamer

Uw badkamer laten renoveren in Dordrecht? Neem vrijblijvend contact op

Op dit moment kunnen wij vanwege de drukte geen offerte aanvragen in behandeling nemen via onze website.

Dit kan alleen telefonisch (06-21986423)
en nemen wij alleen aanvragen voor volledige badkamers in behandeling
Helaas doen wij dit moment geen onderhoud of renovatie

Hopend op uw begrip in deze.